Coachingstraject

Tijdens een intake-gesprek maken we kennis en bespreken de coachingsvraag.
Een coachingstraject bestaat uit 6 tot 8 sessies van 75 minuten. In deze 75 minuten zitten 15 minuten introductie.
In het intake-gesprek bespreken we het aantal sessies.
Tijdens de sessies wordt aan de coachingsvraag gewerkt. Ik bied de mogelijkheid om creatieve werkvormen in te zetten maar dit is geen vereiste. Gewerkt wordt aan zelfinzicht en de mogelijkheid tot zelfsturing.
Tussentijds hebben we een korte evaluatie. Hierin bespreken we of we op de juiste weg zitten met betrekking tot de coachingsvraag.
Het traject wordt afgesloten met een eind evaluatie.

Een enkele of meerdere coachingsgesprekken behoren ook tot de mogelijkheid.

Creatief spiritueel ontwikkeling traject

Aan de hand van een coachingsvraag wordt er gekozen om met verschillende materialen verdiepend te werken (zoals bijvoorbeeld ecoline, verf, pastel of anders), gelet op de spiritualiteit. Het traject is in overleg en er wordt gekozen hoeveel sessies van 75 minuten erin zitten.

Ik zal hiervoor een offerte maken en een globaal plan van wat we gaan doen.

Kunstzinnige begeleiding

Een kunstzinnig begeleidingstraject bestaat uit 10 tot 12 sessies van eveneens 75 minuten. In deze 75 minuten zitten 15 minuten introductie gesprek.
Er zit een verschil met een coachingstraject waarbij beeldende technieken ter ondersteuning wordt gebruikt en een kunstzinnig begeleidingstraject. Het aantal sessies is verschillend maar ook dat bij een kunstzinnig begeleidingstraject na het intake-gesprke gevraagd wordt om 3 vrije werken te maken. Deze vrije werken worden meegenomen in het plan voor kunstzinnige oefeningen. De vrije werken worden objectief en psychologisch bekeken. Aan de hand van de coachingsvraag en de vrije werken maak ik een plan met kunstzinnige oefeningen. Deze kunstzinnige oefeningen ondersteunen je in het proces waar je in zit naar aanleiding van je coachingsvraag.

Het is niet nodig talent of ervaring te hebben met beeldende technieken. Hierdoor is het voor iedereen toegankelijk.
Het uiteindelijke resultaat is niet belangrijk maar het proces ernaartoe.

Trainingen op maat

Voor teams is er een mogelijkheid om een training op maat te ontwikkelingen. Een studiedag kan (geheel of gedeeltelijk) ingevuld worden. Na overleg wordt een plan en een offerte opgesteld met betrekking tot de coachingsvraag van het team.

De coachingsvraag van een team kan bijvoorbeeld betrekking hebben op samenwerking.
Voor deze vraag worden creatieve oefeningen bedacht waarmee er inzicht komt in het groepsproces en hoe een ieder in het groepsproces staat.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.